dissabte, 20 de desembre de 2008

Campanya Publicitaria d'Assistencia Sanitària Col·legial a Internet


He trobat un anunci d’Assistència Sanitària Col·legial (ASC) a la següent pàgina d'internet: http://saludprepagada.blogspot.com/. Si vols veure l'anunci de la campanya fes clic a: http://www.grup-assistencia.com/campanya/

Es curiós com per vendre una pòlissa d’assistència primària (sense hospitalització), un dels pocs conceptes que figuren es que el pacient tindrà "accés directe a l'especialista sense visita prèvia al metge de capçalera".

Amb la lectura d'aquest anuni, em torno a preguntar perque ASC no paga als metges generals com als especialistes. I torno a recordar la primera consideració suscrita per molts generalistas d'ASC en un important document de consens: "El pacient és qui escull lliurement el metge en les entitats d’Assegurança Lliure. Per quina raó ha de cobrar menys el capçalera per un acte mèdic que podria haver estat realitzat per un especialista en virtut de la lliure elecció del pacient?"

El bo de la campanya es que s'acosta a nous clients amb una oferta molt competitiva. Esperem parlar-ne al veure resultats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada