dijous, 12 de febrer de 2009

Convocatoria de Reunió de Metges Generals amb el President de la Secció d'Assegurança LliureEl Dr. Ramon Torné convida a tots els Metges Generals que treballem a EALL a una reunió el pròxim dijous 5 de Març a les 21,00 hores en l'edifici del Col·legi de Metges (Passeig de la Bonanova, 47).


El President de la Secció d'Assegurança Lliure vol començar amb nosaltres el contacte amb les diferents especialitats mediques de la Secció. Som els primers en ser convocats. Es una reunió oberta per a donar-li a conèixer els problemes específics que tenim, així com fer propostes per avançar.


El primer objectiu que m'agradaria veure assolit es que la retribució del Metge General fos equiparada a la de la resta de metges que treballen a EALL.


No crec que sigui equitatiu que la diferència entre el què cobra per visita un Metge General i un especialista de Cirurgia General a una entitat com Assistència Sanitària Col·legial, sigui de 7,17 Euros ( MG = 13,43 € i CG = 20,6€), ja que es un 33% de diferència. Diferencies similars trobaríem amb le resta de especialitats o Entitats.


Segueixo confiant en l’acció del Col·legi per a disminuir una diferència de retribució que cada any creix en virtut de l'aplicació de l'increment d'IPC. Pero l'acció del COMB vol dir la nostre acció.


Espero contar amb la teva assistencia per a donar veu al Metge General d'EALL en el COMB.
Agrairé confirmació d’assistència al meu e.mail boadagil@boadapeiro.e.telefonica.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada