dimarts, 24 de febrer de 2009

Nova e-publicació de la Secció d'Assegurança Lliure

La Secció d'Assegurança Lliure del COMB ha editat i enviat per correus electrònic el primer exemplar de "Newsletter"


Copiem el contingut d'aquest primer numero i animem a facilitar la adreça electrònica per rebre'l

Benvolgut/da company/a,

Com a President de la Secció Col·legial d’Assegurança Lliure designat per la Junta de Govern del COMB per fer-me càrrec dels assumptes relacionats amb l’exercici professional de la medicina privada, m’adreço a tu, per posar-me personalment i amb el meu equip de treball a la teva disposició.

Som un col·lectiu de 7.000 metges del que tu també en formes part.

Aquest col·lectiu de metges és bàsic per donar serveis mèdics a un 25 % de la població catalana, més d’un milió i mig de ciutadans, que voluntàriament ha decidit confiar-hi.

Els objectius que ens hem marcat no seran fàcils en l’entorn que estem vivint, però amb el teu suport i el de tots els companys, crec que estem en situació de millorar les nostres legítimes expectatives professionals.

Periòdicament aniràs rebent aquest Newsletter que et prego ho difonguis amb els companys de professió i que serà l’eina que ens permetrà donar i rebre informació puntual sobre les noticies que es produeixin en aquest sentit.

Em reitero amb el meu oferiment d’estar a la teva disposició per a tots aquells temes que et preocupen i des del COMB volem que tothom s’hi senti implicat per tal de defendre les aspiracions professionals del nostre sector.

Per a qualsevol problema/assumpte/consulta concret que vulguis tractar personalment, hi seré els dijous als matins a la 1a planta del COMB. També pots contactar amb nosaltres al telèfon 935 678 888 o per correu electrònic secretaria_asselliure@comb.es. Espero i desitjo comptar amb tu.

Rep una cordial salutació,

Dr. Ramon Torné i Escasany
President de la Secció Col·legial d’Assegurança Lliure
Vocal de la Junta de Govern del COMB
Barcelona, 24 de febrer de 2009

Assegurança Lliure - Adreça: Passeig de la Bonanova, 47 08017 BCN Tel.: 935 678 888 mailto:secretaria_asselliure@comb.esSi no veieu correctament aquesta plana, cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada