dimecres, 25 de maig de 2011

Petites floretes del metgegeneral, es primavera

He pensat introduir petites flors de la nostre practica diària en aquest blog del metge general. Esteu convidats a participar-hi i  omplir el jardí, que a la fi som a la primavera.


El tema d’avui es la nena que li costava dormir.

Ve la mare acompanyant a la filla de 16 anys. Com es habitual es tracten 2 temes diferents, abans d’arribar al que les preocupa de veritat –jo esperava que el important era llegirles la bona noticia del bons resultats del anàlisi de 6 setmanes desprès de una mononucleosi infecciosa _

Però la preocupació principal ha estat una sorpresa, des de fa tres anys,a la nena de 16 anys li costa “molt” dormir. Quantifica el temps en uns 40 minuts.

No pren cola, s’aixeca bé desprès de dormir, no se la veu nerviosa, porta be els estudis, procura seguir uns bons hàbits de dormir de menjar, (s’enllita a un hora constant i no fa grans variacions en els horaris del cap de setmana).

Com antecedent destacava que va prendre Depakine 500 (àcid valproic) com preventiu de uns atacs “petit mal” que va patir de petita. Ja fa tres anys que no els pren per indicació del neuròleg. No pren altre medicació.

Que penses?

He buscat la possible solució en els efectes secundaris del medicament que va deixar de prendre fa anys. Vols parlar-ho des de aquella incertidumbre que ens envolta cada día?

Pots posar comentaris en aquesta i en totes les entrades, es enrevessat, però si vas poder amb la Micro de tercer també podràs superar el entrebanc de posar un comentari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada