dijous, 6 d’octubre de 2011

Proposta d'agenda electronica per les consultes d'EALL

Hem rebut aquesta oferta que crec  es d'interes. Es l'oferta de l'empresa Doctoralia per a deixar un banner d'entrada a la pagina WEB del COMB. A traves d'aquesta entrada, els pacients podrien demanar hora per internet als metges d'EALL que habilitessin lliure i gratuitament el servei de cita per internet.

El doctor rep via e.mail la cita que el pacien ha fet per Doctoralia, o si te el sistema informatic adient, el lliga amb la seva agenda electronica

Personalment crec que acosta els usuaris a la consulta perque demanar hora via internet pot ser una nova via normal d'acces a la consulta en el futur. L'oferta es a cost 0 per l'oferta bàsica. Tindriem que demanar al COMB -plataforma on estaria el banner d'entrada- que el contacte de cost 0 fos per sempre.

Per alguns pot ser una dificultat  que es una oferta dirigida unicament a la medicina d'EALL, pero no crec que el COMB tingues problema en posa un banner per a la Medicina de titularitat publica si aixo fos necessari per a no crear susceptibilitats.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Benvolgut amic, com hem comentat t'adjunto unes línies sobre Doctoralia, que espero comuniquis a qui creguis que li pot interessar.
Dins del grup de directoris que donen informació a 15 països per 4 milions de persones cada mes, www.doctoralia.es és el directori de salut capdavanter a Espanya, amb un milió d'usuaris mensuals que busquen metge, centre mèdic o recurs sanitari. Des de fa uns mesos també es el principal punt on els usuaris de la sanitat privada opinen de com es senten atesos, amb mes de 15.000 opinions registrades. Però el projecte que més il.lusió ens porta és el projecte que busca acostar encara més metges i pacients, millorant-ne la accessibilitat:

La cita on line de Doctoralia, que a dia d'avui ofereix més de 800 agendes a tota Espanya de diferentes especialitats. El nostre objectiu és incrementar el nombre de pacients atesos pels metges amb agenda, captant-los des d'internet, i a la vegada reduïr els costos de gestió de les reserves de cita. En aquesta fase, previa configuració, es notifiquen les reserves per ser gestionades pel personal administratiu, tot i que ja és possible integrar els buits de les agendes amb Doctoralia a internet via API (http://es.wikipedia.org/wiki/Interfaz_de_programaci%C3%B3n_de_aplicaciones),
sense intervenció humana. Els primers mesos el projecte no té cost pel metge, i estem treballant en diferents fòrmules per que l'impacte econòmic sigui el mínim. Sobre els dubtes que pot despertar la seguretat de les reserves, per nosaltres son tan segures com les que poden arribar via telefònica, podent disposar inclus de validació prèvia de l'usuari amb sms.

Per activar el servei, només cal ser un usuari registrat, tenir fitxa oberta (és gratuïta, tot i que si es vol una fitxa ampliada i sense publicitat té un cost de 50 euros anuals) i accedir al backoffice, on en una de les pestanyes ja es pot demanar. Si hi ha preguntes o cal algú que ajudi en algun pas del procés, es pot trucar al nostre telèfon de servei per Espanya 902 945 202.Gràcies per tot i esperant que el COMB ens recolzi en la iniciativa comentada, rep una forta abraçada.Dr Frederic Llordachs, MD, MBA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada