divendres, 4 de juliol de 2014

Reunio ordinaria de la Secció d'Assegurança Lliure

El dijous 3-7-14 ens vam reunir 23 metges de diferents especialitats amb en Ramón Torne, en reunió ordinària de la Secció d’Assegurança Lliure.
El Dr. Jaume Padrós ens va acompanyar en aquesta primera reunió des de que és President del Col·legi. Ell mateix es va definir com el primer President que treballa  per les EALLs (Es Metge de Familia)
"Hem de canviar el que hem fet fins ara", va dir. "Hem de estudiar els valors de la nostra feina "(va definir el de la lliure elecció de Metge com el més característic), "i hem de moure’ns dins del actual context de pacients, EALLs i Clíniques" (Les adquisicions del grup Capio han canviat moltes coses). 

El dr.Padrós vol escoltar les nostres aportacions.

Vam parlar de la professió, de honoraris, de l'accesibilitat al sistema, de la honradesa de la major part de professionals, de les associacions, de la dificultat o desinteres del metge jove o metgessa jove per les EALLs, de les societats de metges, etc.

Llàstima que no sàpiga condensar amb més contingut la reunió de ahir, però va  ser encoratjadora en les formes, amb comentaris positius dels assistents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada