divendres, 8 de maig de 2015

Publicació al JAGS amb una importantissima col·laboració de Metges Generals de Barcelona

El dijous 8 de maig la Dra. Anna Vilà ens va donar la gran noticia que l’article escrit amb el treball d’un extens grup de metges internistes, geriatres, metges generals, DUE’s , farmacèutics hospitalaris, psicòleg i estadístic; havia quedat aprovat per la seva pròxima publicació.

La conclusió del treball es que el  tractament domiciliari de persones amb malaltia crònica amb multimorbilitat, redueix el numero de admissions hospitalàries i la duraciò de la hospitalització, produint satisfacció al pacient i disminuint els costos econòmics.

L’aplicació del Programa (PAPPA es el seu nom col·loquial), ha estat gracies a la iniciativa dels professionals de staff d’Assistència Sanitaria Col·legial. Els Metges Generals que  treballem en el programa ho fem dins la nostra relació laboral amb l’Eall i escollim la zona de treball. Rebem formació especifica i treballem en equip. L’empenta del programa PAPPA no nomes ha beneficiat als pacients sinó que personalment m’ha resultat i hem resulta molt satisfactori com a professional.

Desitgem que iniciatives com aquesta inspirin mes possibilitats de desenvolupament professional  dels metges generals en favor dels pacients i de la societat.

Esperant a la publicació de l’article, si ets metge general, hem pots demanar una copia escanejada del mateix. El meu mail es boadagil@ono.com  i el meu telèfon es 93 430 18 36. Facilita el teu e-mail, si us plau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada