dijous, 16 de juny del 2011

Ara fa 2 anys i mitg


Apreciats amics/gues,                                              



Fa 30 mesos es va publicar en aquest blog la primera entrada; era un elaborat document, que vàrem escriure un bon grapat de metges generals, i descrivia les deu raons per l’equiparació d’honoraris dels Metges Generals amb la resta d’especialistes. Éstavem orgullosos de haver-ho fet gràcies a les primícies de l’ús de la internet.


Pots refrescar el seu contingut a : http://metgegeneral.blogspot.com/2008/12/raons-per-lequiparaci-dhonoraris-de.html (fes CTRL+click a la frase subratllada i podràs visualitza el document original)

Des de aquell moment s’han obert vies de diàleg entre els metges, el COMB i algunes Entitats d’Assegurança Lliure (EALL).

Però si som realistes, reconeixem que el numero de comunicacions obertes son poques; a més, la majoria de les Entitats d'Assegurança Lliure no han equiparat els honoraris dels metges generals amb els dels especialistes.

Vull animar a intensificar la negociació real amb les EALL.

Negociacions que tenen que esser àgils i amb la participació de més metges, buscant l’objectiu de l’equiparació.

Que tenim? Els nostres actius son el Dr.Miquel Vilardell, President del COMB; el Dr. Ramon Torner, president de la secció de EALL, els  bons professionals del Ara Professional del COMB; I TOTS NOSALTRES, METGES GENERALS.

Algunes coses que hem aconseguit fins ara:
         Increment del 5% d’Assistència Sanitaria Col·legial
         Increments de IPC fins a l’inici de la crisi a la majoria d'EALL
         Suspensió de l'impost d'IAE per el Metge General
         Reconeixement per part del COMB de l'equiparació del honoraris de Metge General, a la resta de metges
          Forma part de la Junta Consultiva de l'Area de EALL


Quines tasques podem fer en aquesta acció? :  sondeig entre els nostres pacients, recollida d’informació sobre les EALL, demanar dades de l'email d'altres companys metges generals per a  augmentar la base de metges implicats, negociació amb les EALLs...

Per això he obert el blog a tos els que vulgueu dir la vostra. Demana’m que obri el permís del blog com a metge general de EALL, i així ho faré. Tu tens que seguir les instruccions del  blogger i de seguida podràs escriure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada