dimarts, 21 de juny del 2011

Metges i EALL, parlem dels contractes

L'11 de maig vaig rebre la interessant newsletter que ens escriu en Ramon Torner,  President de l'AEALL

http://www.comb.cat/cat/professional/asselliure/newsletter/home.htm

Va tractar amb el conseller quatre punts bàsics, el tercer punt es el del tipus i model de contracte entre EALL i Metge.

Entretant no s'arriba a un acord general, la meva opinió de "modus operandi" es la d’aquest cas concret:

Fa pocs dies vaig rebre la sol·licitud de firma d'un " acuerdo de colaboración con profesionales sanitarios". L'entitat sol·licitant es molt coneguda, de solvència i estic molt content pels 20 anys de col·laboració ininterrompuda  amb ells. Sempre han pagat a bon termini quantitats  relativament correctes ( Aprofito per a tornar a demanar l’equiparació d’honoraris amb els especialistes). Es de les poques que un cop a l'any he estat cridat a xerrar una estona sobre la marxa de la col·laboració.

El primer esborrall del contracte no em va agradar del tot, i la meva dona (un dia hem de parlar de la dona o marit del metgegeneral que ajuda a la consulta) va trucar al telèfon de referencia de l’EALL per a resoldre les diferencies de criteri  que hem trobat. De fet hi havia 6 punts discordants menors i un de major. Després d’aquets contactes telefòniques, una noia –  sempre hem tractat amb la mateixa, el que es d’agrair -, ens ha promès el enviament de una versió nova. He llegit  la nova versió de contracte amb part de les correcciones negociades de nou i he firmat.

En definitiva, cal llegir el contracte i negociar amb les EALL's el redactat dels contractes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada