dimecres, 19 de setembre del 2018


Faringitis:
La principal causa es infecciosa, pero ante una faringitis de duración prolongada (tres o más semanas) cabe pensar en una consecuencia de reflujo gastroesofágico… Sí, y no hace falta notar el desagradable sabor del reflujo, el hálito del ácido puede pasar desapercibido si no llega a las papilas gustativas ubicadas en la punta de la lengua.
Para entenderlo mejor, la consecuencia del reflujo acido del estómago a la faringe es como aquel vecino del piso de abajo que hace sardinas a la plancha y todo el olor sube a tu casa.

Faringitis
La principal causa és infecciosa, però davant d'una faringitis de llarga durada  (tres o més setmanes) es pot pensar que es conseqüència de reflux gastroesofàgic ... Sí, i no cal notar el desagradable  reflux, ja que l'hàlit de l'àcid pot passar desapercebut si no arriba a les papil·les gustatives situades a la punta de la llengua.
Per entendre-ho millor, la conseqüència del reflux àcid de l'estómac a la faringe és com aquell veí del pis de sota que fa sardines a la planxa i tot l'olor puja a casa teva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada