dissabte, 6 de desembre del 2008

Els Honoraris de Medicina General i el Rànquing del COMB

Em preguntava si els honoraris de Medicina General y el Rànquing del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona guarden alguna relació. Per comprovar-ho he fet una llista ordenant les entitats del Rànquing segons l’import dels honoraris de Medicina General. L’ordre es de l'EALL que menys pagava per acte mèdic l’any 2005 a la que més. Els colors, respectant el del Rànquing, posen de manifest que no hi ha una concordança perfecta però sí que hi ha molta relació amb ell. El color, com un semafor, mostra l'ordre en el Rànquing.

Ordenat de menys a més segons import honoraris en l'any 2005: ASISA, ADESLAS FUNCIONARIS, DKV FUNCIONARIS, SANITAS, ADESLAS, WINTERTHUR, CASER, DKV, FIATC, MAPFRE CAJA SALUD, MUTUA GENERAL DE CATALUNYA, ASSISTENCIA SANITARIA COL·LEGIAL, ARESA, AGRUPACIO MUTUA, VITALICIO SALUD.

Si ordenem les EALL segons els honoraris de 2008, ens aproximarem al resultat del nou Rànquing per a 2008? En aquest cas les entitats com Sanitas o Caser, que han fet fortes pujades en els honoraris escalaren llocs, mentre que les que han congelat honoraris com Asisa, Adeslas o Winterthur es veuran castigades amb els llocs baixos del Rànquing.

Ordenat de menys a més segons import honoraris en l'any 2008: ASISA, ADESLAS FUNCIONARIS, DKV FUNCIONARIS, WINTERTHUR, DKV, ADESLAS, FIATC, MAPFRE CAJA SALUD, MUTUA GENERAL DE CATALUNYA, ASSISTENCIA SANITARIA COL·LEGIAL, VITALICIO SALUD, CASER, ARESA, SANITAS, AGRUPACIO MUTUA


Bé, animaros a tots a contestar les questions del Ranquing quan un dia arribi el questionari a casa, així les preferencies de la Medicina General es faren valdre i quedaren reflexades es aquesta eina que es l'ùnica que escolten algunes EALL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada