dilluns, 19 de gener del 2009

Aresa, la primera en interesar-se en els problemes amb REDSA


L'Imma, que viu la recepció de la nostre consulta, va rebre el divendres passat la trucada d'una atenta senyora d'Aresa que va trucar per interessar-se per les dificultats que tenim amb REDSA. Jo havia escrit a Aresa i altres EALL dies abans per explicar-los els problemes que tenim en la facturació per Internet.

Em va estranyar que no tinguessin mes noticies del problema. Però l'expressió seva va ser de consternació si la crisi es general i li arribaven tots els problemes en forma de "backups" a final de mes.
Ara veig que a la travessa en front REDSA no estic sol, i al igual que el vaixell que va sortir tripulat a dos a la "Barcelona World Race", al meys dos ens trobarem front l'oceà.

De fet no soc l’únic amb problemes perquè la M., metgessa d'una especialitat quirúrgica, m'ha explicat aquest cap de setmana, que a la seva consulta també tenien moltes incidències de facturació aquest mes. Ella a més tenia moltes més problemàtiques derivades de la dificultat d'arribar a entendre's econòmicament amb els directors mèdics segons la tècnica quirúrgica que feien a la pacient.

Si vols escriure a ARESA, l'adreça es departamento.prestaciones@aresa.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada