dissabte, 17 de gener del 2009

Reducció econòmica en l'assegurança col·legial de Responsabilitat Civil d'una part, no tots, els metges de familia catalans










A la web del COMB pudeu llegir la noticia de la reducció en l'import de la pòlissa col·lectiva d'assegurança de responsabilitat civil dels metges col·legiats assegurats que exerceixen la professio en una plaça de metge de familia en l'ambit de l'assistencia sanitaria publica i que ho demanin.

Aquest enllaç permet accedir al model de sol·licitud http://www.comb.cat/cat/professional/responsabilitat/pdf/impres_metge_familia.pdf

El Consell de Metges de Catalunya es el que accepta o rebutxa la sol·licitud.

Quina es la rao col·legial per la que un metge de familia que treballa exclusivament com a metge de familia en el seu consultori o en el d'altre, desenvolupant una labor pùblica, i que a més, una part dels seus assegurats son per concert amb l'administració publica (Muface, Mugeju, Isfas), no pugui beneficiar-se d'aquesta exenció?

Avui he parlat amb l'area professional del COMB i s'han compromes a esbrinar la resposta dirigint-se al Consell, publicarè la resposta quan la tingui.

Aprofito per agrair a la Montserrat Costa, que m'ha donat a coneixer l'informacio de la web del COMB. Un dia parlarem de les dones, familiars i/o ajudants de la labor del metge/ssa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada