dissabte, 31 de gener del 2009

Increments d'honoraris per l'any 2009



En Ramon Torné, President i bon company de la Secció d’Assegurança Lliure , ha explicat en la reunió de la Secció, que la major part d’EALL han respost a la trucada feta des de el COMB per a parlar de l’import d’honoraris en el 2009. Quasi totes s’han manifestat favorables a realitzar l’increment de l’IPC. Alguna ha parlat de fer increments superiors i un altre no ha volgut fer cap compromís.
Adeslas, Mapfrecajasalud i Cigna no han atès a la reunió encara, però 2 de elles han posposat l’entrevista per causes majors i esperem el resultat de la conversa.
Valoro positivament l’esforç de la Secció, en la figura del President, en convocar i reunir-se amb les EALL. Ara cal que TOTS fem el seguiment de l’aplicació de les paraules donades per les entitats .
Jo penso seguir molt de prop la reacció d’Adeslas ( funcionaris ), Axa-Winterthur i Mapfrecajasalud que porten molts anys amb congelació d’honoraris.
El metge general que vulgui participar es pot dirigir a l’àrea professional del COMB, i/o enviar el seu comentari a aquest blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada