divendres, 15 de maig del 2009

Newsletter Assegurança Lliure

 

  
 

La Secció d'Assegurança Lliure aprova l'increment d'Honoraris Recomanats per al 2009

La Secció Col·legial d'Assegurança Lliure aprova l'increment de l'IPC per als Honoraris Orientatius Recomanats per al 2009. Miquel Bruguera, president del COMB, i Ramon Torné, president de la Secció Col·legial d'Assegurança Lliure, li demanen a la consellera de Salut, Marina Geli, que defensi els honoraris del COMB com a garantia de qualitat assistencial per als ciutadans.

La Junta Gestora d'Assegurança Lliure, celebrada el passat mes d'octubre, va acordar l'increment dels Honoraris Orientatius Recomanats (HOR) per al 2009. La Junta d'Assegurança Lliure va decidir, també, activar els lligams de comunicació amb les diferents especialitats per tal d'enfortir i canalitzar les problemàtiques concretes que afecten a cadascuna d'elles, així com les incidències que es vagin succeint amb les diferents entitats i mútues. En una reunió de la Junta de Govern del COMB amb Marina Geli, consellera de Salut, celebrada el passat 4 de desembre a la seu del Col·legi de Metges, el president del COMB, Miquel Bruguera, i Ramon Torné, president de la Secció Col·legial d'Assegurança Lliure, van exposar a la consellera de Salut les diferents problemàtiques que afecten la medicina privada. Tenint en compte la gran preocupació que tenen els metges a l'hora de percebre uns honoraris per part de les entitats d'acord amb la qualitat i servei que els professionals d'aquest sector ofereixen als seus pacients, se li va sol·licitar que el seu departament defensi els honoraris del COMB com un instrument de garantia de la qualitat del servei que ofereixen els metges als ciutadans.

 
 

Assegurança Lliure - Adreça: Passeig de la Bonanova, 47 08017 BCN
Tel.: 935 678 888 E-mail: secretaria_asselliure@comb.es


Si no veieu correctament aquesta plana, cliqueu aquí.

  

  

   

 
 

  

Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

D'acord amb el que disposa la LSSI en els articles 19, 20 i 21 en relació amb el que disposa la LOPD en els articles 5, 6 i 11, posem en el vostre coneixement que les vostres dades estan en el fitxer COMB i s'utilitzen per remetre-us el newsletter. En tots els casos, podeu exercitar els drets de consulta, accés, rectificació i cancel·lació mitjançant un correu electrònic a internet@comb.es. Si no desitgeu rebre més newsletter, feu clic aquí.

  

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada