dissabte, 4 de juny del 2011

Newsletter de ASSEGURANÇA LLIURE, reunió del Conseller de Salut amb el Consell del COMB

En el mes de març es va cel·lebrar una trobada entre el Conseller de Salut i el Consell del COMB.

Els components del Consell del COMB van tenir la possibilitat d'exposar les seves inquietuds. Ramon Torner va poder expressar els seus punts bàsics en defensa de la dignitat de la medicina privada i de l'Assegurança Lliure. Passos en el reconeixement social de l'exercici de la Medicina que financien les EALLs

Negociar, negociar i buscar-nos temps per organitzar-nos per a negociar amb les EALL. Recolzats en els estaments públics que han de vetllar per la salut. Aquesta es la tornada (estribillo en castellano - es que anat al diccionari per a veure la traducció-) de la cançó que necessitem cantar.

Penso, i crec que la major part de nosaltres pensem, que seguirem negociant l'equiparació dels nostres honoraris de metegeneral als de la resta d'especialistes, fins que veiem les nostres aspiracions cobetres per les petites concessions que les EALL ens acaben donant. O no estas més content quan visites a un afiliat d'una EALLque ha fet l'esforç de pujar el 5% els honoraris en moments de crisi? I més quan aquest significatiu augment ha estat en plena crisi!!
Tindrem que fer llargues reunions per organitzarnos? Tindré que tornar de nit de Manresa a Barcelona? Patiré per com estan les carreteres des de Mataró el dia del comitè? No, No i no perque  per no perdré gaire temps, utilitzarem les noves tecnologies: Newsletters, emails, blogs, etc.

Per acabar, t'animo a obrir aquest el link que en Ramon Torner ens ha deixat a tots. Tindres que fer ·"copiar" y despres pegar a la casella del navegadoe per veure'l

http://www.comb.cat/cat/professional/asselliure/newsletter/home.htm



Josep Mª Boada Gil.   Col•legiat 17900.   E.mail: boadagil@telefonica.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada