dimecres, 29 de gener del 2014

Textes rellevants pel Metge General d'EALL's dels programes de les dos candidatures

Textes rellevants pel Metge General d'EALL's dels programes de les dos candidatures

 Posicionament ferm davant l’administració pública i les entitats asseguradores

Defensarem els interessos dels metges i metgesses davant l’administració sanitària i les organitzacions. Afavorirem la defensa sindical d’un marc de relacions laborals específic a través d’un Conveni propi per a la professió.
Continuarem defensant els professionals que treballen en el sector de l’Assegurança Lliure i la lliure elecció de metge, duent la interlocució amb les entitats del sector. Seguirem denunciant públicament l’excés de posició dominant i de decisions preses unilateralment per part de les companyies sense coneixement dels facultatius, i donarem resposta activa a les situacions de conflicte que puguin aparèixer quan es canvien unilateralment les relacions entre les entitats asseguradores i els metges.


Acreditació


Avançarem en la definició i concreció d’un model consensuat d’Acreditació professional amb la participació del món acadèmic i universitari com a instrument de desenvolupament i garantia professional i social. Tindrem especial atenció sobre les àrees de capacitació i sobre disciplines mèdiques sense reconeixement oficial. En la mateixa línia, treballarem també amb la participació dels col·lectius implicats en la definició d’una acreditació de despatxos i consultes privades. Potenciarem encara més el servei d’acreditació de la FMC. Recolzarem la regulació de les titulacions mèdiques



SERVEI.
Punt 2: Mentre la llei no permeti la seva aplicació (en referencia a a la col·legiació voluntària de metges i metgesses del sector públic), reduirem les quotes dels col·legiats/des que treballin exclusivament en el sector sanitari públic.

INDEPENDENCIA
Punt 4. Vetllarem per que el criteri i la qualitat assistencial siguin la base de la gestió de les institucions sanitàries publiques i privades així com de la relació amb les mútues i asseguradores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada